Tillbaka i Addis

Nu ar vi tillbaka i Addis och kommer borja undervisa engelska imorgon (fredag) i en skola. Vi var och halsade pa skolan idag och barnen dar verkade super goa. Det blir spannande! Kommer bli ganska mycket engelska undervisning nu en tid fram over.. Vi ska aven lara oss att lokalisera oss i den stora staden, den ar ratt sa mycket storre an Oxnevalla och Hyssna. Och vi kanner oss ratt sa sma och vilsna har, men Gud ar med oss och det kanns harligt. 

Sitter har och kakar svenskt godis, tack Birgersson for det!

Svensk mat som vi saknar:
Potatisgratang, pesto, fetaost, mjolk, whiskeysas/champinjonsas, en riktigt go fet stek!  kexchoklad, annu mera godis, chips, lasagne, kyckling med potatissallad, riktig frasch sallad med tomat och gurka, oliver och mest av allt marabou!


Vi aterkommer snart med adress sa att ni kan skicka detta!



Dagens halsning: Mormor och Peter, ni ar goa!


Salaam!

Kommentarer
Postat av: ida

PESTO! Jag saknar er!

2010-03-07 @ 13:09:56
URL: http://idalinns.blogg.se/
Postat av: Sara

Gå inte ut i mörkret...då blir sara orolig...

Sen när blev pesto svensk mat?:P

2010-03-08 @ 22:48:00
Postat av: Johanna

Hej tjejer!



Det ser helt fantastiskt ut i etiopien (till och med så fantastiskt att jag starkt funderar på att ge mig iväg snart igen. reslusten försvinner tydligen aldrig, trots intressanta utbildningar och fina lägenheter)! Glöm inte att njuta av varenda ögonblick ni har där nere, varenda toalettstund med utsikt eller lärorika möten med nya människor. Exotiska toalettbesök hör dessutom inte till vardagen i sverige :) Varje ny dag kommer vara ett spännande äventyr fullt av utmaningar och upplevelser..



Ta hand om varandra där nere, och skickar ni up lite skön etiopisk mat till mig så skickar jag gärna ner en marabou chokladkaka eller två!



Massor med kramar /Johanna (fridas kusin)

2010-03-09 @ 22:54:10
Postat av: snopp

De va inte mycket mat där som va svenskt

2010-03-10 @ 16:32:43
Postat av: Lina

jag följer eran blogg och era facebook uppdateringar med spänning! behandla de små negerbarnen med försiktighet, på bilder ser det alltid ut som att de skulle gå sönder bara man petade på dem :o stämmer verkligen detta i verkligheten? ;)

take care ni två!

puss och kram Lina

2010-03-10 @ 22:55:29
Postat av: Morsan :)

babes!! jag saknar er! hälsa Afrikat!! puss från anne o vilhelm

2010-03-11 @ 12:50:51
Postat av: Annika

Det låter verkligen spännande allting! Blir nästan lite avundsjuk på er. Hoppas att ni har det bra och att hemlängtan inte tar över. Här hemma är det fortfarande fullt med snö även om det idag har töat bort en del. Har försökt njuta lite av vårsolen som har visat sig idag. Kramar till er båda från Annika (Fridas "faster")

2010-03-14 @ 14:42:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0